torsdag 10 november 2016

träning och pizza!

Det är rätt mycket skolarbete nu, mycket förberedning inför restaurangdriften. Sen måste jag träna lite också, vissa dagar mer än andra :) Halsen tycker väl inte det är så kul alla dagar, som nu är den inte speciellt glad så jag dricker te för att trösta den och hoppas att vi är kompisar imorgon.

I tisdags körde vi ett event från Pite-tävlingen Frida och Ewa är med i, jag fick med mig Annette så vi körde samma: 

A. AMRAP 3 min
B. AMRAP 6 min
C. Hela chippern på tid 
Team of 2:
30 cal rodd 
40 wallballs 6kg
20 pullups 
40 boxjump
30 SDHP m KB 24 kg 
40 goblet squat 24 kg 
30 burpees over bar
Snatch - välj ett alternativ:
40 snatch på 20 kg 

Dela upp det hur ni vill. Det var en rolig wod, riktigt svettig. Det är alltid kul att köra i team, man får lite mer vila och man kan mata på bra. 

Igår var vi i köket hela dagen och provlagade vår mat inför driften. Fanny och jag gjorde palt för första gången, den blev bra. Jag kunde ju inte äta den, men det var ändå roligt när det gick bra :) 
Sen åkte jag hem till Linnéa och Hannah och så gjorde vi hemmagjord pizza. Jag gjorde dock inte så mycket för jag var så trött efter en hel dag i köket, haha. Den var väldigt god. 

Idag har Fanny och jag gjort grupparbete, trots mycket prat om annat så fick vi gjort det vi hade sagt att vi skulle göra idag. Det är vi väldigt nöjda med! :) Sen åkte jag och tränade ikväll. Det blev sen träning så jag frågade Annette om vi skulle gå på passet för det var ett sjukt roligt pass idag. Hon var på, så vi gick på gruppass. Jag vet inte när jag sist var på ett pass förutom tyngdlyftningspassen på söndagar. Det var  väldigt roligt, och passet var sjukt jobbigt! Så skönt att vara helt slut efter bara en timme, det hör inte till vanligheterna :) 

Inga kommentarer: