söndag 5 juli 2015

svettiga backintervaller

Hallå där!! Nu har jag vilat kroppen i två dar, eller vilat är väl att ta i, jag har jobbat två långa dagar och igår orkade jag verkligen inte träna. Vi har problem med vår ac på jobbet så det är en jäkla bastu och man svettas ihjäl bara av att sitta still, tänk då när du ska jobba, plocka upp varor, stå i charken och gå sju tusen mil på en dag. Men det är bara två veckor kvar till semestern :) så som jag längtar!!

Men idag var det dags att rasta benen ute i det gröna igen. Veckans backintervaller och sista passet "med Sara". jag kommer nu köra på själv och ska behöva tänka ut mina egna pass, jamen det ska nog gå det också. jag ska försöka köra som jag gjort nu de senaste femton veckorna och ha kvar de pulshöjande passen men lägga in lite mer ren styrketräning. jag saknar att köra slut på mina axlar med hantelpress och hantellyft, jag saknar benpressen också. det ska nog gå bra. men intervallerna imorse, kl 7 gav jag mig ut, det var redan varmt då, typ 20 grader. men som tur är ligger min backe i skuggan så det gick bra. jag kände inte av allergin idag, jag kunde andas normalt. så jäkla skönt! så det gick superbra att springa :) tjoho. sen väntade en cirkel med magövningar, sen var jag slut. eller jag gjorde sex pullups innan jag gick hem, haha :)

nu har jag varit solat och badat på Jutnabben i två timmar, jag fick sällskap av mamma o pappa lite mer än en timme, det var skoj :) men boken jag läser nu är spännande så jag hann inte så långt. snart dags för jobb, imorgon är jag ledig! :)

Det var lite svettigt trots att jag var ute tidigt. hela linnet var blött, men jag klagar inte :) så skönt att kunna springa i shorts och linne kl 7 på morgonen!! 

Förste man på badplats idag! Riktigt skönt i vattnet, svalkade gott i värmen :) 

Inga kommentarer: