fredag 24 juli 2015

backintervaller + limousin


När man vaknar kl 6 och är pigg så är det bara att gå upp och dricka en Nocco och ge sig ut till min lilla backe. Jajemen, det var dags för lite backintervaller. Jag trodde att det skulle vara tungt idag med tanke på att jag körde ett tungt benpass igårkväll, men benen svarade bra så 10 intervaller blev det. tanken är ett överkroppspass på gymmet i eftermiddag, älskar att ha ledigt för då hinner man med så himla mycket :) 

det är kanonväder idag så jag kommer åka till någon strand och bättra på brännan. det behövs, jag är såååå blek, men det har knappt varit något strandväder så det är ju inte jättekonstigt att man inte har så mycket färg. imorgon bär det av till Göteborg tillsammans med Tove, yeeeeey! 


en gammal favorit med Maskinen (och Movits) . Maskinen spelar på Emmabodafestivalen ikväll/natt och jag skulle så gärna vilja se dom, det kommer vara galet. Men just Emmabodafestivalen är inte riktigt min grej och det finns inga endagsbiljetter förutom till lördagen och jag känner ingen som ska dit heller. Hahaha, så jag får klara mig utan. Men jag ska ju se Ledin nästa vecka, ganska stor skillnad på musik - men får lyssna på vad man vill :) 

Inga kommentarer: