fredag 3 juli 2015

Shantaram


Äntligen! Nu har jag läst ut Shantaram, jag har läst böcker på 900-1000 sidor innan, men den här har helt klart tagit längst tid. Mest beror det på att det är i pocket med den minsta textningen man kunde hitta och varje kapitel är minst på 20 sidor, och bara text sida upp och sida ner, inte ett endaste lite mellanrum för att få en paus. Så när man ska lägga sig på kvällen och man brukar tänka att man bara ska läsa ett kapitel så var det att läsa eller inte göra det alls.. Så det har tagit lång tid, men den var värd att lägga lite tid på, för den var bra. Annorlunda läsning mot vad jag är van vid, visst var det spänning, mord och kärlek men inte på det sättet som det är i mina kriminalromaner. Men om man har väldigt mycket tid över så läs den. Det är en häftig berättelse om Bombay och Indien! 

Nu har jag börjat i en ny bok, den kommer bli väldigt lättläst. Korta, spännande kapitel - en typisk bara läsa ett kapitel till innan man ska släcka lampan på kvällen och så blev det tio kapitel. Haha. Jag hade egentligen backintervaller på schemat idag, men min kropp skrek verkligen efter vila! Jag har sovit 10 timmar inatt för min kropp var helt slut igår, jag gick med en sjuk huvudvärk hela dagen som vägrade lägga sig. Men när jag la mig i sängen verkade kroppen ganska nöjd så jag somnade med en gång och vaknade utan idag :) skönt! så jag bakade lite muffins på morgonen och sen cyklade jag iväg och solade två timmar. det blir kvällspasset idag, men först lite vila :) 

igår gjorde jag en ny omgång med min nyttiga pizzabotten. jag vet att första gången jag gjorde den var inte degen alls kletig, men det har den varit de två senaste gångerna, det är lite märkligt.. men gott blir det. överdrev lite och hade typ på allt: ananas, grillad kyckling, skinka, champinjon, tomatsås. 

Inga kommentarer: