måndag 13 juli 2015

sommarstrand!

Premiär på Strand, söndagsstrand! Jag kommer alltid älska söndagar på Strand, det är höjdpunkten att minst en söndag få åka dit och ha så himla roligt. det är alltid så många kära återseenden, människor som man numera bara träffar på sommaren och just på Strand och just på söndagar. det har sin charm att åka upp till Borgholm för att festa, att det är halva priset i baren är självklart en dragningskraft som gör att stället är fullt och att det blir bra fest. det är bra musik, bra människor och härlig stämning. Igår såg vi dock inte live-bandet utan gick hem till Robin som hade förfest, han har en sjukt najs takterrass som det bara trillade in folk till. Det var bra stämning och kul folk. Jag var där med Johanna från jobbet, fler kunde inte hänga med den här söndagen men det gjorde inte oss något, vi roade oss väldigt bra ändå! :) så nästa söndag kan det nog bli en tripp till Borgholm igen, jag går på semester och det måste ju såklart firas, och bästa sättet är helt klart på Strand. ja, nog tjatat om sommarstrand! :) nu ska jag äta bakis-pizza, fast jag är inte bakis - mår oförskämt bra och så bakar jag egen. min lillebror sa att en normal människa går och köper en pizza, men inte jag - jag ställer mig och bakar deg och gör egen. mycket godare, speciellt för mig som inte tål gluten. fem arbetsdagar kvar den här veckan, nedräkningen har börjat! :)

En go tjej från Norrköping som hette Viktoria, jag och Johanna på Robins fina terrass. 

Såhär lycklig är man när man får spendera söndagkvällen i Borgholm, fint väder till kvällen beställde jag och jag fick det. Härligt :) 

Det kom fram lite värme för det blev lite kyligt, men jackan fick stanna hemma. Jag älskar när man kan åka upp i bara klänning utan att frysa. Bästa Henrik var hemma och så roligt att få träffa honom igen, det var ungefär ett år sen sist! 

Inga kommentarer: