onsdag 8 april 2015

perfekt kokt ägg!

Jag älskar när jag får rutin på min sömn och vaknar vid samma tid varje morgon och känner mig utsövd! Tjugo i sju slog jag upp ögonen idag, dra sig några minuter i sängen med att kolla instagram innan man stiger upp, skönt :) så jag var på gymmet strax innan åtta idag, jag gillar verkligen morgonträning, jag får ut så mycket mer av träning då! och att det knappt är en kotte gör ju inte saken sämre, skönt när det är lugnt och man kan använda sig av allt man tänkt och speciellt nu när jag har ett träningsprogram att gå efter, det passar mig perfekt att träna på morgonen :)

idag stod ben på schemat! jag skulle köra samma cirklar som för två veckor sedan och försöka göra fler repetitioner under 8 min. så två cirklar på 8 min och innan cirklarna har jag en styrkedel, och mina knäböj och min rygg vill verkligen inte samarbeta... det är så tråkigt, men allt annat gick bra! :) jag klarade att göra fler reps ska jag tillägga så jag var väldigt nöjd efter passet. jag trodde aldrig att jag skulle tycka att högintensiv träning skulle vara såhär kul, jag är lika taggad inför varje pass :) kosten funkar bättre och bättre, Sara ger mig tips hela tiden om vad jag ska tänka på. jag har fått ner småätandet en hel del och det gör att jag är mer hungrig när jag verkligen ska äta, vilket är bra!

nu ska jag ligga en stund på sofflocket innan det är dags att förbereda lunchen. TJENA!

från dagens benpass. jag är smart och fotar innan cirklarna då mitt ansikte inte direkt matchar med mitt linne. om man inte tycker att tomatröd och ljusrosa matchar... ;) hahaha! skönt att träna i City, de kom tre personer till under tiden jag tränade, på övervåningen då. sen var det väl några nere.. 

 En annan sak som jag fått dille på: KOKT ÄGG. alltså, jag äter minst ett om dagen, det är så jäkla gott! :) man skulle ha en äggkokare, för det är rätt tråkigt att koka alla dessa ägg. förmiddagens mellanmål: knäckebröd och ägg, och lite kaviar :) såhär ser ett perfekt kokt ägg ut för mig, jag är ju en av dessa människor som tycker att gulan är godare än vitan, men äter helst bägge delarna. jag kokar runt 10 min, då blir dom såhär :) 

Inga kommentarer: