fredag 3 april 2015

Proteinbar med smak av delicatoboll

Glad påsk mina vänner!! :) jag har ledig helg och blir då automatiskt ledig hela påskhelgen men tog en extra tid imorgon för jag kände jobba några extra timmar. men det gör mig ingenting för jag hinner gå på min yoga på morgonen. jag har vaknat upp rätt trött de senaste dagarna och anar nog att det är den där pollen som besvärar i år igen, jag blev trött och orkeslös vid den här tiden förra året och började efter en vecka med att äta allergitabletter, då blev det genast bättre. jag hoppades ju bara att det var något tillfälligt men köpte tabletter igår så hoppas att det ska bli bättre nu också.

jag har haft två vilodagar så idag var det dags att bränna av ett pass igen! jag bytte plats på mitt helkroppspass kan man nästan säga med överkroppspassen för tanken var att mamma o jag skulle köra det tillsammans på söndag, men hon har stukat foten men det visste (eller jag visste, men fattade inte att det var så illa som det var) jag inte imorse så körde mina cirklar som jag planerat. varje cirkel börjar med löpning, dom två första med 1,5 km och den sista 1 km och sen följde tre övningar och allt går på tid. jag har väl egentligen ingen speciell tidspress men jag vill ju göra det så fort som möjligt! jag har en liten tävlingsdemon nånstans i hjärnan, men jag behöver absolut inte vinna men att tävla mot sig själv är kul på ett helt annat sätt. passet idag var riktigt svettigt men träningen är faktiskt så himla rolig. när jag kom hem väntade en promenad med Johan, man får passa på att vara ute i solen när den visar sig.

nu har jag ätit lunch och fixat lite i köket. senare i eftermiddag åker jag en sväng till Nybban och umgås med mina föräldrar. Ha en fin påskhelg och man kan inte äta för många ägg ;)
Proteinbar med smak av delicatoboll -för bra för att vara sant? Den var väldigt god och smakade faktiskt en aning delicatoboll, inget man äter jämt men kul att testa. Nu har jag lovat bort min andra bar till mami. Finns på Gymgrossisten bland annat, jag skickade efter den därifrån. 

Lite bakning hanns det med, proteinmuffins! :)

Inga kommentarer: