fredag 24 april 2015

god morgon!

Snart åker vi!! Tjoho :) jag tränade som sagt igår vid kl 20 mitt sista pass som Sara lagt upp den här veckan och det gick bra, jag hade mycket energi och svettades ordentligt. Jag har som jag nämnt innan ofta fått dippar efter träning, ett tips var att äta kolhydrater och protein direkt efter jag tränat klart, så då tänkte jag igårkväll att jag struntar i det, käkar när jag kommer hem och får en dipp och sover som en prinsessa hela natten? Jamen tror ni att det hände eller? Jag var som vanligt trött vid tio-tiden, jag låg och läste och bestämde mig för att sova vid halv elva, men eftersom jag alltid blir så kissnödig efter jag tränat så vaknade jag vid tolv, ett, två och sen slutligen kl 3 och då kunde jag inte somna om... Hahahhaaha. jag låg och vred mig till fyra sen tände jag lampan och läste i boken. En fin morgon vart det så jag gick ner till min älskade badplats och kollade på soluppgången tillsammans med alla fåglar, harar och rådjur som var vakna, med Tomas Ledin i lurarna så kunde man inte låta bli och le :)

jag har hunnit betala räkningar , äta frukost - som var sjukt god idag då jag vart hungrig sen kl 3 också, packa allt som jag ska ha med mig, fixa iordning mig, gå ut med soporna, måla naglarna (!) och nu ska jag dammsuga innan vi åker. Jag hoppas att jag kan sova nån timme i bilen upp :)

Men nu väntar nästan tre dagar i Stockholm, det ska bli så kul. Jag går in med inställningen att jag inte kommer hitta något speciellt att shoppa, för då blir jag så mycket gladare om jag gör det :) Men jag har en lista med saker som jag ska kika på. Ha en underbart fin helg mina vänner!

Dagens soluppgång!

Inga kommentarer: