söndag 22 februari 2015

marklyft och proteinbollar

Godmorgon eller förmiddag! En annan har redan hunnit med mellanmål. Trots att det är söndag, en ledig sådan så fattar inte Svante att man kan sova längre än till kl 6... de senaste dagarna har det varit väldigt dåligt med sömn och så även inatt, det går inte stänga ute katten från sovrummet för då klöser han på dörren och jag kan inte somna om på mornarna när han kört igång för han för ett sånt oväsen så det låter som hela huset ska rasa ungefär... en halvtimme lyckades jag väl ligga och dra mig idag, men sen var det bara upp som gällde. och då blir man lugn och tyst...

Så runt kvart i åtta var jag på gymmet idag. det var lugnt första delen av passet men sen trillade det in en hel del med folk för att vara så tidigt en söndag. jag körde tunga marklyft och dom var stört tunga idag! efter marklyften blev det fyra superset med pullups i gummiband och frontböj. 45 min tog passet idag och efter passet satte jag mig och njöt i massagestolen :)

senare i eftermiddag ska jag till Crossfit Kalmar och köra ett pass tillsammans med gänget jag var i Kroatien med. det ska bli skoj :) nu ska jag återhämta mig till lunch. ha en fin söndag!

Stort fokus! Här är sista setet på 80 kg.

Wiss chokladbollar var verkligen hur goda som helst. 

Inga kommentarer: