tisdag 17 februari 2015

tacogratäng

Jag vaknar strax innan sju varje dag nu känns det som, det gör mig ingenting. Jag tycker det är skönt att gå upp i tid så att säga, men det får gärna komma lite sol så man blir lite mer motiverad att stiga upp. jag käkade min älskade gröt och sen drog jag bort till gymmet. det är ju känt sen innan, men gillar att även där vara i god tid på morgonen så man kan svettas mellan superseten :) rygg och biceps fick jobba hårt idag, jag ökar lite i styrka för varje gång känns det som , det är kul för jag har känt att jag stått still ett tag. men nu matar vi på! weeeey. jag avslutade med min hatkärlek - tabataintervaller på löpbandet. det gick väldigt lätt och bra faktiskt men får jobba på det mentala att ställa in mig på att jag banne mig ska genomföra de där intervallerna nån gång ibland, det är ju extremt gutt efteråt! :)

nu har jag käkat lite lunch och jag börjar inte jobba förrän kl 16 så jag har mycket tid till att vila upp mig på. jag tycker det är skönt att ta en liten tupplur på eftermiddagen innan jobbet, såna småsaker som jag uppskattar. jag har fått en massa snapchat från mamma o pappa idag på deras tillvaro i Thailand. jag behöver inte ens säga att jag är sjukt avis!!!

dagens träningsoutfit ^,^ linne H&M, byxa Röhnisch. 

här är receptet från Muskelmat. tacogratäng, busenkel att göra och väldigt god :) jag åt den med sallad och guacemole (rättstavat?!).  det blev även lunchen idag, mums! 

Inga kommentarer: