onsdag 9 oktober 2013

flygande jakob.

Nu när jag inte får träna så har jag storstädat hela lägenheten, jag städar oftast bara undan det värsta, dammsuger får jag göra ett par gånger i veckan pga att jag fäller mycket hår och ibland när man lagar mat eller bakar så hamnar mycket av någon konstig anledning på golvet... jag tycker det är svintråkigt att städa så det passade väl bra att göra det nu.

passade på att gå en promenad när solen sken, jag har pluggat naturkunskap eftersom jag har prov på fredag - vi får väl se hur det går, kemin är inte helt lätt... varit ute på Hansa en sväng, hittade en mycket trevlig blus på MQ :)

dagens middag: flygande Jakob. med riktig grädde (ska det va så ska det va) och broccoli och råris till. jag har aldrig tillagat råris hemma tidigare och det var ju tusen gånger lättare än det där kletiga jasminriset! koka vatten, släng i riset, koka på svag värme i 10 min - klart! bränns inte fast och man behöver inte röra runt, herregud så lätt :)

dagens middag! 

bara för man inte får träna så kan man använda sina träningskläder på promenaderna! de nya shape tightsen från Rönisch är riktigt sköna :) och Peak-tröjan är en riktig favorit!

Inga kommentarer: