fredag 4 oktober 2013

nya träningsskor: nike free

Hejhej! Jag tror inflammationen har gett med sig nu, värst är det på morgonen när man ska gå upp. Då gör det ont i hela kroppen, så jag äter tabletter på morgonen men behöver inte ta några fler under dagen. Och det är sjukt vad trött min kropp är, inatt sov jag 9,5 h och jag var inte ett dugg pigg klockan halv nio men jag har svårt att ligga längre än till åtta... Vi får se hur pigg jag är klockan halv sju imorgon!

Idag har jag köpta nya träningsskor av Patrik på Team Sportia! :) det fanns ett par rosa/lila i en modell som passade mig bra, det var jag väldigt nöjd över. jag har gått med dom lite nu och det trycker lite på ena tån, jag ska gå lite till med dom och se, kan bli att jag får åka och byta till en halv storlek större.

en promenad har jag avverkat. de senaste åren har jag inte räknat in promenader i min träning, jag ser det bara som en bonus att komma ut och få frisk luft och som idag, lite D-vitamin på mig! jag försöker dock att gå 45-60 min, tre gånger i veckan för att det är skönt. när man jobbar inne så behöver man komma ut lite också :)

nu blir det kanelbulle eftersom det är kanelbullens dag :) jag bakade igår, sjukt tråkig deg! jag var nära att slänga allt i soporna, men lyckades att kavla ut den. jag hade i för mycket mjöl, vilket är lätt hänt. ätbara är dom trots allt, men kanske lite torra. man får doppa i mjölk ;)

Nike free

Inga kommentarer: