onsdag 23 oktober 2013

benpass och matmässa

Hallå ja! En ledig onsdag, riktigt gutt men har haft fullt upp faktiskt! Jag började med tvätt och städ och när det var klart så cyklade jag bort till Malkars för ett benpass, det är en månad sen jag körde ben sist och jag tror inte jag kommer kunna gå de närmsta dagarna. fokuserade på teknik så det blev inte jättetungt, men det kändes helt klart, bra kontakt!
lite svett efter ett bra benpass! (linne Nike, tights Röhnisch) 

Tove och jag hade pratat om att gå en promenad på eftermiddagen, så jag ringde henne efter gymmet. hon skulle in till stan med Malin så jag hängde på. drog en lunch på 4kök, jag gillar att äta där - dom kan alltid ordna ett glutenfritt alternativ och varma grönsaker istället för potatis! sen gick vi till Stortorget och kollade in Matmässan - riktigt trevligt påhitt. massa mat och godsaker, jag ångrade så att vi inte gick dit och åt för det fanns massa mat jag hade velat äta! får se om jag åker in en runda på fredag och käkar där. de hade massa glutenfria kakor från Italien, jag fick smaka en, allt var förmodligen gjort av mandel istället, jag är ju lite kräsen och har lite svårt för mycket mandelsmak så det blev inget köp. det var ett jättestånd med brittisk fudge, det såg gudomligt gott ut - typiskt att man har godisförbud ;) 

Fugde i massor! :)

lille Felix :)

sen åkte jag hem och bytte om för att sen cykla in till Tove igen, så begav vi oss ut på en promenad. lite regn hindrar inte oss och nu har jag fixat mat och mellanmål till jobbet imorgon så nu ska jag sitta i soffan nån timme innan jag lägger mig med min bok! jag är helt slut, väldigt skönt. imorgon ska jag vila från träningen, har kört varje dag sen itorsdags :) 

Inga kommentarer: