fredag 31 mars 2017

mycket plugg + träning


hejsan! den här veckan har det varit mycket plugg, vi började en ny kurs förra veckan, extern redovisning. Så vi håller på att nöta bokföring nu, det är lite svårt men samtidigt kul. Man vet att det är en bra grej att kunna senare i livet :) vi har haft en skoluppgift, som ska in på måndag men vi ville göra bort den innan helgen. Så Linnéa och jag har suttit med den sen i onsdags. Idag blev vi klara! Så skönt att ha den klar, man var riktigt less på slutet. 


Bild från förra veckan när mami och jag lunchade sushi :) 

I onsdags vilade jag från träningen och hängde med Linnéa. Men igår tränade jag, Frida och Camilla. Först clean & jerk, jag körde ettor på 45 kg för jag känner att formen inte riktigt är vart den har varit. 
Sen en team of 3 AMRAP 25 min, jag kommer inte ihåg exakt men
100 cal ass bike 
50 power clean 
100 ass bike 
50 power clean
osv osv .. tror det var fem varv och på sista PC skulle man maxa i antal. Vi kom inte dit, men vi kämpade på bra :) när man kör i team får man vila mer och det passade mig och mitt urdåliga flås bra.

Vi blev klara med bokföringen halv sex ikväll. Så då cyklade jag iväg till Boxen. Jag var egentligen helt slut efter att ha suttit nästan hela dagen, förutom en lunchpaus då jag var ute i solen en sväng. Men jag behövde röra på mig och jag hade inga planer för kvällen. Jag visste att Camilla skulle träna, men sen var det jättemånga kompisar där! Så det blev en väldigt rolig kväll. 
EMOM 10 min 
1 snatch + 2 OHS 
5x5 frontsquat 
+ lite lek :) 
Sen fick jag massage av Jens för jag har haft ont i axeln sen jag blev förkyld. Jag tänkte att det hade med förkylningen att göra, men det har inte gått över och idag gjorde det väldigt ont under träningen. Så jag fick inte snatcha mer efter våra 10 minuter. Jag hoppas att det onda ska släppa nu, det är tråkigt att ha ont. Jag hade tydligen väldigt mycket spänt i ryggen, vid skulderbladen och trapsen. Men det löser sig väl :) 

Nu är det helg, jag ska spendera en stor del av tiden på Boxen. 
Ha det fint! 

Inga kommentarer: