lördag 4 mars 2017

halsen mår bättre - tillbaka på boxen

Fredagen startade vår grupp med en riktigt fin frukostbuffé på Stora hotellet. Jag åt tills jag skämdes och blev så mätt att jag stod mig resten av dagen. Sen pluggade vi en stund och tog helg. 

Halsen mår mycket bättre, men jag ska inte förhasta mig så det blir inte 17.2 den här helgen. Annette har också varit sjuk så vi ska köra den tillsammans i veckan. Men lite ryck kan man alltid köra, lugnt och fint :) 
Jag tekniktränade väl i 1,5 timme kanske. Försökte ta in det jag lärde mig från förra helgen och körde med 30 kg som max. det kändes väldigt bra och ser framemot träningen i vår. Pulsen gick upp direkt, så det var då jag insåg att det inte kommer bli någon Open-wod i helgen. Jag vill inte bli dålig igen! 

Jag hängde och snackade mest skit på Boxen igår. Men nästan alla mina favoriter vad där :) vi hejade på flera stycken som körde 17.2 och det är roligt att heja! Fast man blir så taggad, jag vill också skriker hela min kropp. 

Idag är det lördag! Jag ska snart cykla bort till Boxen och köra lite lugn träning, kan bli clean&jerk eller bänk och pullups. Vi får se. Sen ska jag heja på massa grymma kompisar som ska köra 17.2 - älskar stämningen Open medför!! :) 

Ikväll blir det fest, för bästa Fanny har fyllt år! Jag är riktigt pepp - det ska bli så kul. 

Inga kommentarer: