fredag 10 mars 2017

sjukstuga.

Jag vet inte riktigt om jag ska gnälla på att vara lite småsjuk, för nu har det brutit ut ordentligt och jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv. Jag har glömt bort hur ont det gör att ha ont i halsen, förkylning, hosta och i samband med detta trycker det på så jag får ont i öronen, samtidigt. Jag kan säga som så att jag sov inte gott inatt när jag hade en täppt näsborre och ville inte andas genom munnen för då gjorde det ondare i halsen... Ipren + 2 panodil fungerade ett tag. Jag hoppas bara att jag är sjuk och blir frisk snabbt efter det här :) 

Så jag missar 17.3 imorgon också, riktigt surt för den verkade väldigt rolig :) jag får ta igen den senare men det är stämningen när alla andra kör jag vill ha! När alla står och hejar på en och man fortsätter köra fast man bara vill lägga sig och dö. Jag tänker att jag kommer komma tillbaka starkare än innan, haha. 

En liten promenad tog jag när solen var påväg ner. Jag cyklade till ICA tidigare på dagen och köpte nyponsoppa, det är bara gott när man är sjuk. 

Man kan gena över älven nu när isen ligger tjock. Jag har inte gjort det tidigare så jag var tvungen att passa på :) det kändes mysigt! Men jag gick för långt, blev helt slut av den lilla promenaden. Jag har lyckats äta lite mat ikväll i alla fall :)

Hoppas på en bättre dag imorgon & att ni får en rolig helg :) 

Inga kommentarer: