onsdag 1 mars 2017

räkmacka

Hej hopp! När jag ändå bara sitter hemma och läser bok, nu kollar jag iofs på Sveriges mästerkock så kan jag väl passa på att uppdatera här. Det tråkiga är att jag inte har så mycket att säga. Halsen är lika dryg som vanligt, en aning bättre idag. 

Dagen började med litteraturseminarie, sen satt vi lite med vår rapport. Jag har en sån himla bra och rolig grupp, det är absolut inte givet när man hamnar med människor man aldrig jobbat tillsammans med tidigare samt inte känner. 
Jag var hemma till lunch. Jag kan som sagt inte träna nu när halsen gör ont, men jag har typ tappat alla smaklökar med känns det som. Ingenting smakar någonting, så det är jättetråkigt att äta. Det blir ganska mycket gröt och fil med banan nu. Men annars har inspirationen till att laga mat börjat komma tillbaka så det är skoj :) 

Igår snöade det precis hela dagen, såhär vitt var det imorse. Nu har det börjat snö igen, så vi får väl vänta på våren ett par månader till. 

Trots att smaklökarna inte är helt med så gjorde jag en räkmacka till middag. Lite får man lyxa till det när man är krasslig. Jag har köpt bästa-glassen också, så då borde min hals bli braaaa :) 

Jag piggade upp mig själv med nya blommor! 

Ny dag imorgon, hoppas halsen vill må bättre då :) 

Inga kommentarer: