söndag 3 april 2016

PB i clean!

Det har varit jobbhelg, vilket har gått bra men igår orkade jag inte med så mycket mer än jobb och en kort promenad på kvällskvisten. Men det onda i halsen har släppt, men kroppen är inte helt hundra men typ 95 procent bra så ett teknikpass vändning + stöt tyckte jag att jag orkade med efter jobbet idag.

När det är något jag tycker är kul så finns det energi och jag åt matlåda på jobbet och tryckte en bar när jag kom till Boxen. visst blev det teknikträning men ganska tung sådan :) det sista vi gjorde var att köra clean & jerk, men stötarna kändes sådär idag så jag fokuserade mer på vändningen och kroppen kändes ändå bra så när 50 kg gick upp relativt lätt så körde jag på min 52a som jag failade på under 16.2 och upp kom den, det var inte det snyggaste lyftet men det är sällan maxningarna som är snyggast heller ;) jag känner mig nöjd att den kom upp iaf! jag gjorde ett tangerat personbästa på clean & jerk så det borde jag vara rätt nöjd med också. Det var många med på passet idag med Boxen barbell och det är superkul :) roligt när alla hela tiden får bättre teknik och kan lyfta tyngre, bra med pepp och härlig energi! Vi körde dessutom ett komplex:
1 hang power clean
1 hang clean (parallell, 90 grader)
1 hang squat clean
1 split jerk
jag tror jag körde på 40 kg till slut och det är en klar förbättring i min hang clean, jag har haft svårt att få till den men det känns som det börjar släppa nu. 


Efter träningen så cyklade jag hem och åt sen väntade massage med Matilda. det känns bra nu efteråt, det fanns en del att trycka ut. Nu är jag helt slut och ska nog krypa till kojs vilken minut som helst.

Inte så bra tajmat, armbågarna orkade inte hållas uppe och dom är fortfarande långsamma. Men det känns bättre och jag tycker det går bättre nu när jag lärt fånga den lägre ner. Det är bara att öva öva öva :) det är kul när man märker att man blir bättre

Glad att jag fick upp den, som sagt inte snyggaste men hittills tyngsta vändningen jag gjort :) 

Inga kommentarer: