söndag 24 april 2016

tyngdlyftningstävling

Hej! Igår gick serietävling 4 på Boxen i tyngdlyftning, jag är inte så insatt hur det där funkar men Boxen Barbell skulle arrangera tävlingen så då fick vi ställa upp. Jag och Matilda satt i sekretariatet, vilket ingen av oss hade någon erfarenhet av men det gick superbra. Matilda var en bra speaker och vi fick höra att vi skötte oss bra, så det var kul. Tyngdlyftning är inte en så publikvänlig sport tycker jag inte, det är mycket väntan och lyften är klara fort. Men när man nu fick sitta och fylla i papper och hålla reda på vem som skulle lyfta härnäst så blev det mycket roligare :) det var många fina lyft och många PB, Emma från Boxen kvalade dessutom till SM vilket var superkul! Man blir så imponerad av att dom kan lyfta så tunga vikter. Tävlingen flöt på bra och vi blev klara mycket tidigare än vad vi förväntat oss så det var skönt att man hann hem och duscha lite innan vi skulle äta middag på Shanghai med några av de tävlande och medlemmar i Boxen barbell. Det var en asiatisk restaurang med både buffé som erbjöd kina/thaimat, sushi och pizza - en salig blandning och glass till efterrätt. Vi åt oss mätta kan jag ju säga :) en väldigt rolig dag helt enkelt!

Idag ska jag och Emma iväg till Boxen, min hals är fortfarande lite konstig så jag ska ta det lugnt och teknikträna lite lätt, inget flåsigt. Den måste bli bra nu känner jag. En promenad har jag hunnit med och så tänkte jag lägga mig och läsa i min bok nu , så skönt med inget plugg i helgen :)

Matilda och jag :) 

Bild lånad från Barfotagraf /Erik Sandin som fotade mycket fina bilder igår, de ligger ute på Boxens facebooksida. Han är duktig på att fånga känslor :) 

Inga kommentarer: