onsdag 31 augusti 2016

många ryck blev det


Igår kände jag mig väldigt fin , håret låg hyfsat bra för att inte vara tvättat på några dagar och jag tog fram min favoritblus igen. Men tror ni att min selfie gör mig rättvisa, hahaha, näää men det får gå ändå! Igår hade vi två föreläsningar, man har ju inte den bästa koncentrationen efter en sommar med bara jobb, men det går bra. 

Efter skolan så blev det träning och jag o Frida körde vårt squatpass, 6x4 front squat på 80% av max. första setet var tungt, men sen gick dom andra fem rätt så bra :) 
Sen körde jag snatch-delen och Frida o Ewa körde en annan del av passet för dom kan inte köra snatch. Jag skulle hitta ett dagligt max, jag ville verkligen få upp den där 35an, så jag kämpade ett par gånger och till slut så gick det!! ÅH så glad jag blev :) jag har powersnatchat den två gånger tidigare, men jag ville squat snatcha och ÄNTLIGEN! Sen skulle man droppa till 90% av sitt max och köra en reps i minuten. Time cap var 60 min. 
EMOM 60 min 
1 snatch 31 kg 
Jag klarade allihopa! som tur var så fick man försöka igen inom sitt 1 minuters-fönster annars hade jag typ åkt upp på första, hahahaha. Men jag är väldigt nöjd med att jag lyckades :) 

Nu blir det skolan och sen träna igen! Jag hoppas på att jag kan träffa N en stund ikväll :) 

Inga kommentarer: