söndag 14 augusti 2016

För Er + smörgåstårta

Hej hopp! I morse vaknade jag redan kl 7 och kände mig utvilad trots få timmars sömn men jag gick upp och åt frukost. Sen började jag garnera smörgåstårtorna som vi skulle äta på eftermiddagen. Det är lite pill, men jag tycker det är roligast att garnera och jag blev nöjd förutom att jag glömde bort att jag skulle ha ägg på så det blev lite konstigt :)  strunt i det! Så nu på eftermiddagen har vi haft söndagsmiddag med hela familjen, det var trevligt att vi fick ihop en dag alla kunde ses nu innan jag åker upp till Umeå igen :)

Smörgåstårta med skagen och leverpastej-fyllning. 

Gluten- och laktosfri minitårta till mig och Elin med bara skagenfyllning, tanken var att det bara skulle vara skagen i båda men det räckte inte :P ibland blir det inte som man tänkt sig, haha

Vid halv tolv så var jag och tränade. Nu har jag vilat i flera dagar och var sugen på träning igen. Så det blev såklart ryck för det är kul. Det gick sådär som vanligt, bra en stund, sen lite dåligt för att sen gå bättre igen, jag behöver ha väldigt många lyft för att kunna öka i vikt. Fokus var teknik i squat snatch. 
EMOM 10 min
Komplex: 1 squat snatch + 1 hang squat snatch + 1  OHS 25 kg 
1 min vila 
EMOM 5 min 
2 squat snatch 30 kg 
Jag gillar verkligen EMOM, man får mycket jobb på kort tid. 
Sen körde jag lite split jerk från block, jobbade upp en tung tvåa. Idag tog det stopp på 45 kg. 
Avslutade med Death by pullups + burpees 
Jag hann bara 5 min, men bättre än inget. Händerna dog lite så på sjätte minuten kunde jag inte hänga utan att det gjorde svinont, så jag stretchade och åkte hem. Nöjd med dagens pass, bästa på hela veckan! :) 

Här kommer favoritlåten för tillfället :) 
OCH... Snook återförenades på Way out west :)))

Inga kommentarer: