torsdag 18 augusti 2016

nu vart dan före dan här...

Jahaja, då var dan före dan här. Tiden har verkligen sprungit iväg, det känns inte som jag hunnit med någonting den här sommaren och nån solbrännan ska vi inte ens tala om, för den är obefintligt.. 

Men imorgon flyger jag hem, till Umeå. Det är faktiskt lite blandade känslor, det ska bli skönt att komma hem och landa lite innan skolan börjar, att få vara lite ensam men samtidigt har det funkat bra att bo hemma hos mamma och pappa och man har blivit rätt bortskämd. Men jag längtar till min cykel, att slippa köra bil överallt för det är verkligen så tråkigt. Jag längtar att få sova i en riktig säng, nu har jag mestadels sovit på en luftmadrass (en hög och tjock + en vanlig madrass så det har funkat bra förutom att den läcker och är jättemjuk på morgonen). Jag längtar faktiskt efter att få laga lite mat, nu när jag jobbat så mycket så är det faktiskt mina föräldrar som fixat allt mat. Jag längtar efter att få träna på Boxen, jag kom inte in i gemenskapen på boxen här nere, mest berodde det nog på att jag tränade på så oregelbundna tider plus att jag aldrig gick på gruppassen. Samt att jag saknar mina kompisar och Niklas där uppe men jag kommer sakna mina kompisar och min  familj här nere när jag åker upp. 

De här senaste dagarna har varit väldigt hektiska, mycket som ska hinnas med innan hemresan. Sista arbetspasset hade jag i tisdags och det känns skönt att vara ledig nu i två veckor :) 


Alltså, den här katten kommer jag sakna något enormt tror jag. Trots sina konstigheter så finns han alltid där, kommer oftast och hälsar på en när man kommer hem, piper lite, busar lite, gosar lite. Världens bästa Svante. 

Hittade en bild från Rhodos-resan, det känns rätt avlägset nu. Solbrännan är borta och jag längtar tillbaka! Det hade inte suttit fel med en restresa nu, får planera in det till nästa år :) 

Inga kommentarer: