torsdag 10 augusti 2017

räknade visst lite fel, men blev bra ändå

Det har varit skönt med två sammanhängande lediga dagar. Jag har mest tagit det lugnt, tränat och igårkväll träffade jag Ida så åt vi middag på Vezzo. 
Men dagens pass, jag vet inte vad som hände. Men Frida och jag skulle köra våra 20 reps marklyft, 80 kg på stången för min del. Vilket var målet med marken. Jag lastar på och sista uppvärmningssetet kändes tungt, men så är det ibland. Så börjar jag lyfta, jag kämpar och kämpar , men klarar bara 16 repetitioner. SÅ BESVIKEN. jag blir väldigt låg eftersom jag hade velat klara den vikten, och det kändes inte såå tungt förra veckan. Sen gör jag tre set med tior på en lägre vikt. När vi väl plockar ihop alla vikter efter oss så inser jag att jag inte alls hade 80 kg - utan 90! Jag har alltså räknat fel med 10 kg. När det gick upp för mig, och efter vi kollat filmen så blev jag genast så mycket gladare! För då vet jag att jag klarat 20 på 80 kg. Imorgon har jag vila från träningen iaf ;) 

Svinigt tunga mark. Följt av böj och en EMOM med lite olika. 

Jag var och tog ny bild till körkortet idag. Jag känner mig inte så gammal, men när det där brevet kom på posten så insåg jag att jag faktiskt blir 28 år om en månad... Fast det ska bli kul med nytt körkort, det jag har är så fult , haha. 

Tre jobbpass kvar, sen väntar två veckors ledigt :) hej hopp 

Inga kommentarer: