måndag 1 maj 2017

valbåååååål

Heeeej! Det har varit fullt upp hela helgen, på ett sätt är det bra men på ett annat så går tiden så himla fort. Men jag har bara gjort roliga saker och så fick vi en extra ledig dag idag, så skönt! 

Fredagen började med kursintroduktion + föreläsning, sen drog jag till Boxen för jag blev lovad sushi om jag kom och tränade. Jag körde split jerk från block och lyckades ta PB med ett kilo, det var kul!
På lördagen började jag med att jobba 8-14:30 på ICA för att sen åka direkt till Boxen och träna med mina kompisar. Jag var sjukt opepp och skulle egentligen behövt vila, men fick spara vilan till söndag och måndag. Jag åkte dit och körde romwod med Richard, sen gjorde jag ett nytt 3RM i frontböj på 60 kg. Sen åkte jag hem och duschade och så käkade vi middag på Vezzo. Trevlig kväll med trevligt sällskap. Jag är så glad att Ewa har varit hemma en vecka nu, hon åker tillbaka till Stockholm imorgon :( 
Gårdagen bjöd på några timmars jobb på ICA, jag slutade kl 20 så det var snabbt hem och duscha, sen hämtade Richard upp mig så åkte vi hem till honom och Camilla. Valborg skulle firas i år, vi gjorde bål och så grillade vi flankstek. Så himla rolig kväll :) Jag är så glad att jag har de här människorna i mitt liv! Vi skulle gå ut var tanken, det visade sig när vi väl kom till Olearys att det var fullt, så vi fick åka hem istället. Sånt oflyt när man väl taggat utgång. 

Flankstek av grillmästaren Jezek, med potatisgratäng, sallad och både bea- och rödvinssås. 


Det har varit en väldigt bra helg. Jag har inte varit bakis, mest lite seg men det är väl för att jag fortfarande sover dåligt. Jag tog ordentlig sovmorgon idag! 
En fika med Ewa har jag också hunnit med. Så skönt med en extra ledig dag. Imorgon är det skola och träning igen, mest pepp på träning ;) 

Inga kommentarer: