torsdag 11 maj 2017

svårt med årstiden

Hej hopp! 
Umevädret verkar fortfarande ha problem att bestämma vilken årstid det ska vara. Jag vet att det ska vara vår i maj och jag har nästan alltid rätt.. Så idag snöade det. På riktigt. 
Såhär såg det ut då. Nu har allt smällt, men temperaturen får gärna jobba sig upp igen. 

Jag är väldigt omotiverad till den här kursen vi läser nu och vill bara att den här terminen ska ta slut så jag kan åka hem till Kalmar och gosa med bebisen. Jag var på dagens föreläsning och sen gjorde jag faktiskt några övningsuppgiften.

Sen var jag tvungen och cykla till Boxen och snatcha i en timme för att bli lite gladare. Jag gjorde två ettor på 38 kg - vilket är väldigt bra. Sen blev väl kroppen lite trött, men jag var ändå glad. Camilla hade slutat tidigt och var där och underhöll mig :) 
Jag gjorde lite strikta pullups, kippade pullups och handstående medan jag väntade på Frida och att klockan skulle bli 19, för vi skulle gå på pass! 
Det var inte igår och det var ett roligt pass med skivstång. 
Jag fick avbryta halvvägs in, för i lördags fångade jag en clean konstigt och fick ont i armen. Detta kom tillbaka under dagens EMOM som innehöll 2 hang squat clean + 1 split jerk. 
Jag hoppas att armen inte ska bråka allt för mycket, men kanske får vila den ifrån något där den är involverad imorgon. Man kan alltid böja ;) 

Annars har träningen i veckan gått bra! Jag gjorde en jättefin clean & jerk på 50 kg igår. Frida och jag körde en rolig metcon häromdan;
5 RFT
9 power clean 40kg
15 pushups
21 airsquat 
200 m row/run 

Inga kommentarer: