söndag 19 februari 2017

mitt vinterland

En helg går alltid lika fort! Jag har väl hunnit med sådär lagom mycket. Ifredags efter skolan så åkte jag och tränade tillsammans med Frida och Jens. Då Jens hade födelsedag så hade Frida hittat på en 30års-wod till oss, Jens har problem med en axel och kan därför inte göra några saker över huvudet eller hänga i riggen. Så det blev bara ben och mage - det var inte så kul när jag hade världens träningsvärk efter vårt pass på torsdagen. 
Efter en stunds vila så snatchade jag. Jag slarvade bort ett nytt PB, jag tog min efterlängtade 40 kg, men fångade den för långt fram och föll fram med knät i backen... ORKAR INTE, såååå lesss. Nästa gång ^,^ 

Lördagen körde jag clean and jerk som gick sämst. Så jag gjorde strikta pressar istället för Camilla säger att man ska göra det. Jag vet varför jag aldrig gör det, för det är så tråkigt. Livade upp det med strikta pullups mellan seten. 
Sen kom Annette och då fick hon vara med och leka team-wod med mig!! :) 
AMRAP 20 min - team of 2:
12/9 cal row
9 boxjumps overs 
6 hang squat clean 35 kg
Det blev intervall-träning, det är alltid roligt! :) 

Igårkväll började det snöa, såhär såg det ut mitt på dagen idag men nu snöar det ännu mer. Jag tycker om snön ändå, det lyser upp och är mysigt :) 

Igårkväll så lagade jag och Matilda middag, sen åkte vi bort till Annette och Hanna och bakade kladdkaka! Det var sååå länge sen jag åt det, lika gott som vanligt :) 

Den här tishan från Boxen är så snygg färg. Och tightsen, mina favoriter! Sjukt snygga och sköna, åker inte ner och formar på ett bra sätt :) 

Idag har jag vilat från träningen. har haft ont i magen och varit helt slut i kroppen. jag cyklade en runda förut och gav Camillas katter mat. sen tänkte jag plugga en stund, jag storstädade istället. det är ju ändå söndag och det behövdes städa! hahaa :) 

Inga kommentarer: