tisdag 14 februari 2017

the hum

Hello!! Tentan är skriven, det kändes ändå helt okej. Så jag hoppas på ett G, jag tog nytt PR i att skriva tenta, två och en halv timme!! whaaaat.. haha. jag brukar skriva sjukt fort och vara klar först, men man behövde tänka rätt mycket och inte bara skriva första bästa jag kom på. 

Sen tränade jag med favorit-Frida :) 
barbell conditioning 
AMRAP 3 min
3 powerclean
3 frontsquat
3 push jerk
vila 3 min 
sen gör du samma AMRAP 3 min igen fast med högre vikt, vila ytterligare 3 min efter och upprepa en gång till på en ännu högre vikt. jag skalade vikterna så jag skulle kunna köra mer än ett varv. Flåsigt och jobbigt! Bra inför open.
Sen körde vi roddintervaller; 
3 set av 7x200 m. mellan varje 200ing vilar du 20 sek och mellan varje set vilar du 1 min. så det är väldigt mycket jobb och väldigt lite vila. vi har kört de här intervallerna tre veckor nu, de lägger på en intervall varje vecka. men man ror på :) 

Sen skulle vi åka hem, men då kom Camilla och Richard och jag hade inte bråttom hem för jag behöver inte tentaplugga längre så jag hängde med dom en timme bara för jag kunde :) 

Den här hörde jag på Boxen idag, sprang snabbt och kollade vad låten hette. Jag såg Wolf of the Wall street för några veckor sedan, och i den filmen hummar dom den här melodin. Jag hade för mig att det fanns någon låt med det där i, men kunde inte hitta någon. Det här lär bli min nya favorit :) 

Inga kommentarer: