torsdag 29 december 2016

några favoriter

Igår tog jag mig in till Crossfit Kalmar och körde tyngdlyftningsdelen från förra veckan. När man väl är på en box med både damstång och magnesium så får man passa på att köra ryck och stöt. Det blev upp till 85% så det var rätt tungt. Jag körde lite pullups och HSPU och avslutade det hela med 50 cal på assault bike. Bara för det fanns och för det är jobbigt men effektivt. 

Sen mötte jag upp Tove och Felix. Mina favvisar! Vi lekte i lekparken, var en vända på stan, handlade inför nyår och lekte med pussel, bilar och läste bok innan det var läggdags för Felix. Nu är han snart 3,5 år och det är en rolig ålder, för mig i alla fall, då han kommer ihåg mig och pratar ordentligt och vill leka :) jag älskar att umgås med dom! 

Idag har jag varit och hälsat på i Elin och Elias hus och såklart lekt med Agnes. Så mysigt med hus :) sen har jag fått lite plugg gjort, vi har ju egentligen självstudier hela den här veckan, det har Fanny och jag skjutit upp till nästa vecka men lite har vi fått gjort idag, skönt! 
Sen hade jag tydligen mat-dag idag, så jag fick fixa middag. Jag gjorde en favorit i repris: tacopaj! sen bakade jag bröd när jag ändå höll på, så jag kan ta med lite upp. 

Tove, Felix och jag :) 

Från mitt pass på Crossfit Kalmar. jag saknar Boxen Umeå, allt häng och träningen. men om en vecka är jag tillbaka :) 

Och dagens bild på Agnes! Sötbebisen

Inga kommentarer: