onsdag 29 januari 2014

godkänd i naturen

till att börja med: WOOHOO!! jag hade mitt betygssamtal idag och jag fick godkänt i min naturkunskap B-kurs som jag har läst nu under hösten :)))) jag fick betyget D - vilket jag är helnöjd med! kursen var mycket svårare än vad jag trodde och visst jag har inte förstått allt men en hel del nya saker har fastnat. att läsa på distans är smidigt, du kan göra allt i din egna takt och mycket av materialet just i den här kursen var att man skulle se på filmer och klipp, vilket var jättebra! det känns skönt att det är klart nu, så jag kan pusta ut! sen väntar högskoleprovet i april...

men med all glädje och energi så traskade jag bort till gymmet, (det snöar här nu igen så cykeln får väl stå inne tills det är ordentligt skottat om vägarna) och körde ett bra ryggpass, idag la jag mer fokus på teknik än bara styrka, jag har fortfarande mitt mål att jag ska kunna göra en riktig chin, måste bara bestämma när!

jag har varit igång hela dagen, startade med en go ansiktsbehandling kl 9 men nu ska jag lägga mig i soffan och slappa hela kvällen! :)
ännu en töntig bild, hehehe- 
linne från Röhnisch :) 


och på tal om något helt annat; jag ser sällan på film men såg Hunger games 2 häromdan och den gillade jag faktiskt. det känns ju som det borde komma en trea också?! och så har jag sett Frozen: den är jag inte lika nöjd med, trodde den skulle vara mycket roligare. 

Inga kommentarer: