fredag 24 januari 2014

nya linnet från HM + tulpaner

nu när jag har kört glödyoga ett par veckor så börjar det kännas helt okej, det är fortfarande lite tråkigt men rätt skönt att starta dagen med att sträcka ut kroppen. men idag var vår vanliga yogainstruktör sjuk så vi hade en annan tjej, det är sjukt vad det gör mycket vem som håller i passen. den här tjejen var inte alls lika bra och då blir det automatiskt mycket tråkigare... efter yogan blev det tre biceps och tricepsövningar i superset, fixade fyra pull ups igen - kände mig stark! har kört mycket tricepsarmhävningar nu ett tag och känner att jag orkar fler och fler, vilket är superkul :) skulle stå på crossen en kvart efteråt tänkte jag, då hamnade jag bredvid en gubbe jag brukar hälsa på, så det blev en halvtimme istället :)

nu har jag ätit lunch och ska ligga på sofflocket en stund, se något avsnitt av Rome. jag har för övrigt två avsnitt kvar av House of cards, så ligger det tolfte inte uppe på dreamfilm, då blir man lite trött...
det fanns mycket styrka i armarna idag, hade mitt nya linne från HM på mig också :) 
jag vet inte varför men jag har väldiga problem med att lägga upp sånahär bilder på instagram, jag tycker det är så fånigt att man har tagit kortet själv.. men på bloggen är det inga problem. men bloggen har jag mer för min egen skull, för att på ett enkelt sätt kunna blicka tillbaka vad jag gjorde under en speciell tid. instagram delar jag mest fina bilder eller för att reta folk - såsom när jag har bakat något gutt eller när jag lägger upp en bild från gymmet kl 8 på annandagen :) 


vad en bukett tulpaner kan göra en glad :) 

Inga kommentarer: