tisdag 10 september 2013

idag är det ingen vanlig dag...

... för det är JOSSES FÖDELSEDAG! jaaaaaaa, hipp hurra:)
jag älskar födelsedagar, visst att det var en annan sak när man var liten men tycker fortfarande att det är roligt att fylla år. men jag kan inte förstå att jag fyller 24!

jag började dagen med ett riktigt gutt axel och bröstpass på gymmet, kl 7.00!! jag gillar inte att träna bröst, men det går ändå bättre nu. dipsen gick inte alls så bra idag, men det kan inte gå svinbra varje gång, det är bara att öva och nöta! :)

jobb 10-19, sen väntade dagens enda paket på coop, så cyklade bort dit och hämtade det efter jobbet :) min beställning från Röhnisch, weeeeeey! jag satt och velade på linnet jag beställde, vilken storlek jag skulle ta och självklart var det för stort :( men det andra satt som en smäck och var jättefint!

nu har jag lyxat till kvällsmålet med kesella citrus med mango. jag är fortfarande godisfri, men guuud vad det har värkt i godistarmen idag! det blev inte bättre när en arbetskollega ställde och hällde upp en hel påse M&Ms i en skål precis framför mig när jag hade lunch, men jag stod emot. heja heja mig!
dagens födelsedagsbarn :) 

dagens paket :)

Inga kommentarer: