tisdag 22 januari 2013

Träningsmål - tävling!

Jag har hittat en tävling där man kan vinna produkter från Gymgrossisten - vilken tur att jag precis har tänkt på det här med mina mål för året och faktiskt har tänkt dela med mig av dom!

Mina mål med träningen 2013

Öka i muskelmassa och minska fettprocenten
50 armhävningar
3 chins & dips (utan någon hjälp)
Springa 1 mil under 60 min
Plankan 4 min

Så det blir ännu ett år med fokus på träningen, om inte ännu mer. Det jag måste förbättra är kosten, men vill man så kan man! Det har mest varit fokus på styrka men jag har tagit tag i konditionen och ska satsa mer på den det här året - för man kan inte bara göra det man tycker är roligt! det gäller också att sova bra - satsar på 7-8 timmar/natt och dricker väldigt sällan alkohol! Att undvika alkohol har hjälpt mig att komma en bra bit på vägen :)

Jag har skrivit om Gourmet pro innan och jag gillar det väldigt mycket - dessutom för att man får till en fantastisk god chokladkräm som smakar precis som chokladpudding :) jag dricker även Whey 80 (choklad) och båda smakar bra att blanda tillsammans med vatten!







Om inte knappen ovanför fungerar (lämna gärna en kommentar om fallet är så) så tryck HÄR och leta reda på min blogg och tryck på +1 för att rösta :)

Inga kommentarer: