torsdag 24 januari 2013

effektiv torsdagmorgon

Jag har varit uppe sen kl 7 idag, jag ställde klockan då men tänkte igårkväll att jag får somna om om jag vill! men med tanke på att jag säkert somnade innan halv elva så bestämde jag mig för att gå upp vid sju, för jag var faktiskt pigg! så nu har jag under fyra timmar tvättat och städat, ätit frukost och sen kom solen fram så jag bestämde mig för att jogga lite.

när det är en månads mellanrum mellan varje jogging-tillfälle så känns det som något måste göras. men jag klarar inte av att springa på det där löpbandet!! det är så tråkigt, även om du kan kolla på tv och lyssna på musik, kolla på andra som tränar så går tiden så sjukt sakta och det känns som man inte kommer nånstans... det gick alldeles utmärkt att springa i spåret runt Svinö så det blev 5,5 km idag, weeeeey!

Jag tänkte vila en stund på soffan innan jag börjar med maten, jag blev faktiskt lite trött :)
ikväll ska jag träna core och gympa!



Från söndagens promenad
Dagens frukost, jag äter oftast bara havregrynsgröt så när jag är ledig och har tid så brukar jag äta något annat. Så knäckebröd med ägg/kaviar o ost/gurka, yoghurt med banan, müsli, linfrön och proteindrink(istället för oboy som jag var sugen på :))

Inga kommentarer: