tisdag 26 september 2017

tänd ett ljus

Imorgon skriver vi tenta i Food design, det får gå som det går. Jag har inte varit så motiverad på att sitta och plugga, men jag har gjort det jag har kunnat för tillfället. Jag var inne på bibblan i stan idag för att låna ett lexikon, då tentan är på engelska så kan det vara bra att ha. 
När jag cyklar hem så slår kyrkklockan, och jag får en stark känsla av att jag vill sätta mig i kyrkan en stund och sända en tanke till farmor. 
Så jag tände ett ljus för henne. 
Varför har den här tanken inte slagit mig innan? 
Kyrkor medför ett speciellt lugn, det var fint att sitta där en stund. Lämna allt utanför, tända ett ljus, sända en tanke till farmor som sitter där uppe.

Eftersom begravningen är om ca tre veckor så bokade jag flyg igår. Om tre veckor får jag träffa prinsessan igen, jag älskar att teknologin har utvecklats så mycket, att jag kan se filmer och bilder på Agnes varje dag. Det betyder verkligen mycket och det känns inte som att man är så långt bort från familjen. 

Nu ska jag försöka plugga det sista, sen ska jag på ett snabbt möte på ICA och sen ska jag försöka träna lite. Det är skönt att åka till Boxen, släppa tankarna och bara lyfta. Vissa dagar går det bättre än andra, första timmen på mitt pass igår gick superbra, sen kom en dipp och då var det lika bra att sluta. Just nu handlar träningen mer om att orka så mycket som möjligt för dagen, att den ska få mig att må bra och inte dåligt, att jag ska göra roliga saker. Målen och prestationen kommer tillbaka sinom tid.

Ta hand om varandra♡

Inga kommentarer: