måndag 11 september 2017

helgen - battle of Umeå + födelsedag

Den här helgen har Boxen anordnat en crossfit-tävling: Battle of Umeå. Så vi har haft fullt upp, och med en förkylning i kroppen som vägrar ge med sig så har även de minsta uppgifterna varit jobbiga. Men det har gått bra under hela helgen, och det är väldigt skönt att pusta ut nu. Det var fyra klasser som tävlade, totalt 60 personer, under sju event. Där hälften hölls utomhus, och vi hade verkligen otur med vädret - det har regnat nästan hela helgen och under gårdagen tyckte man rätt synd om atleterna som var med och kämpade. Men jag hörde inte någon gnälla :)
Bästa Camilla som styrt upp hela tävlingen. 

Typ den enda bilden jag tog under helgen, jag sände mycket live på Boxens instagram och då blir det svårt att fota samtidigt. 

Finaste Fridaa :) 

Efter jag har spenderat hela dagen på Boxen under lördagen så väntade det finsittning med nollorna på Rex, jag fick ställa upp och gå dit med Lollo från vår klass. Det bjöds på lax och chokladmousse till efterrätt, det var gott men inget speciellt. Sen drack vi vin och minglade och redan strax efter 23 kastade jag in handduken för jag var så trött. Skönt att komma i säng i tid när man skulle upp tidigt dagen efter. 

Igår, på söndagen var det även min födelsedag. Jag räknade inte med något firande eftersom vi hade tävling och sen skulle vi plocka ihop och städa Boxen. Så våran dag var inte slut! När vi nästan var klara så överraskade dom mig med tårta och sång. Jag blev så himla glad och rörd, jag hade inte räknat med något firande alls. Jag fattar inte när Frida hade haft tid att baka en tårta - men så himla gullig. Så då hade vi fikarast och jag är återigen så himla glad att jag har Boxen och mina vänner där. Nästa helg ska vi fira mig lite mer och äta middag tillsammans. Men det blev en väldigt bra födelsedag :) 

Idag har jag varit och köpt lite presenter till mig själv. Eller jag sa till mamma och pappa att jag önskade mig nya högtalare för mina har gått sönder. Så jag fick pengar swishat så köpte jag en sånhär modern högtalare med bluetooth. Jag har lyckats få ljud i den helt själv så jag är väldigt nöjd. 
Sen tyckte jag att jag behövde en ny tröja till hösten, så en grå stickad från Gant blev det. 

Den här veckan ska jag försöka ta det väldigt lugnt, se om jag kan komma igång med träningen. 

Inga kommentarer: