måndag 12 september 2016

PB i snatch!


Lite suddig bild, men filmen var lika suddig, haha. Men såhär glad blir man när man tar PB i ryck :) 
Nytt 1RM i snatch: 37,5 kg 
Dagens pass var att jag skulle hitta en tung trea för dagen. Det började så dåligt, jag hade ingen tajming och kände mig trött. Men jag körde på ändå och sen bara släppte det? 
3RM 33,5 kg 

när jag gjort den och var 1,5 kg ifrån mitt max så kände jag att jag måste ta mer, det är inte rimligt att göra en trea så nära max. så då fick jag lassa på och jaaadå, den kom upp :) Nu är det bara min drömvikt på 40 kg kvar (för ett tag, sen hittar jag väl en ny) 
Sen skulle du droppa till 90% av din trea --> 30 kg och köra:
EMOM 10 min
3 snatch 30 kg 

Egentligen skulle du hålla på tills du inte orkade längre, men 10 minuter var tillräckligt jobbigt. Riktigt tungt att köra tre reps varje minut och dessutom på samma vikt som mina tvåor från förra veckan. Men det gick faktiskt väldigt bra det också :) 
Jag fick med en annan tjej på den här woden: 
5 RFT 
15 cal assault bike 
5 KB snatch right arm
5 KB snatch left arm 
5 burpee pullups 
Tid: 15:54 min 

Rx på KB snatch var 24 kg, vilket är helt sjukt mycket. jag skalade ner ända till 12kg, men det är mycket teknik i den övningen och jag är rädd att jag ska paja handleden om jag ska köra tunga såna i en metcon som är svinjobbig. det var nog ett bra beslut, för den var riktigt jobbig. men KUL :) jag är så glad att jag äntligen fått till mina pullups. men assault bike är döden, fy vad tungt! 

Så det var roligt att träna idag :) vi får se om det är lika roligt imorgon. sen får vi se hur kul det blir i skolan , vi ska ha litteraturseminarium. tjoho! 

Inga kommentarer: