söndag 11 september 2016

min födelsedag!

Tjoho vilken bra dag jag hade igår! :) jag är så glad att jag har så många fina vänner här i Umeå. jag åkte och tränade tillsammans med Frida, Jens och Ewa och vi körde den här förfärliga woden:
Vi visste att den skulle vara jobbig men inte SÅ jobbig. jag ska fortsätta fylla 23 varje år tror, jag tänker då inte fylla 28 nästa år och få köra 28 reps av massa jobbigt, haha :) men det var ett kul pass, flåset fick verkligen sig en omgång. 
Sen fick jag vila ett bra tag och efter det bänkade jag och Ewa, det blev åter ett tangerat PB på 45 och 47,5 kg vägrade att komma upp. Nästa gång kanske :) 

Sen kom jag hem och började fixa mig inför kvällen. Jag hade en sån himla tur att Oscar i min klass kände sig sjuk och ville inte gå på sittningen så jag fick köpa hans biljett och kunde vara med hela kvällen. Jag gjorde mig som sagt iordning för finsittning på Rex :) jag drack mer en halv flaska skumpa när jag gjorde mig i ordning så när jag kom till Rex kl 18 så var jag redan lite lullig , haha :) men man fyller bara år en gång om året ;) 

Finsittningen var riktigt skoj, den hölls som avslutning på nollningen men nästan hela våran klass var med så det var skoj. Det var lite spex, dans, sång och snapsvisor. Tvårätters med lax och creme brule till efterrätt, det här året var maten väldigt god :) Fast jag drack mest, men jag höll mig på en jämn nivå under hela kvällen och hade roligt hela kvällen. Superlyckad kväll. 

Linnéa och mitt favoritfilter :) 

Fina Linnéa och Lollo innan sittningen drog igång. 
Som avslut på sittningen så skulle årets nolla koras och den skulle få någon reflexväst samt en prinsesskrona, den tog jag hand om tills detta inträffade. Så under hela middagen satt jag med en krona på huvudet - anledning: jag fyllde ju år! :) Jag fick sång och så fyllde jag 23 så det kändes bra. 

Bästa bästa Linnéa! 

Inga kommentarer: