lördag 25 oktober 2014

when we dig for gold in the USA



WOW vilken final på Orups dag, de flesta låtar höll hög klass även idag. riktigt bra säsong, älskart! :) 

men sämst uppdatering här. veckan har rullat på med jobb och träning. träningen går faktiskt väldigt bra just nu, jag kan öka i styrka i både det ena och det andra, det är superkul! jag slängde in lite tabata-intervaller häromdan, hatkärlek på dom. det gick helt över förväntan bra, jag vill inte sätta upp för höga mål då jag haft en lång dipp så mitt mål är i alla fall en eller två gånger i veckan med intervaller. dom tar ju bara fyra minuter att göra, så det är bara att köra efter ett pass! jag har faktiskt haft träningsvärk lite varstans i kroppen den här veckan, det är kul. 

maten funkar bättre, men behöver fortfarande förbättras. alla mina nyttiga matlådor som jag åt i våras är jag riktigt trött på smakmässigt, så jag försöker hitta nya säkra kort vilket inte är helt lätt. jag äter det mest och tycker jag något är gott kan jag äta det varje dag på en vecka, men när man gjort så i ett par månader så lessnar man till slut. sötpotatis är mer njaaaaaaaaaa nuförtiden, innan var det JAAAA! det löser sig. idag åt jag sushi, det är väl något jag skulle kunna äta varje dag, och havregrynsgröt. det är nog det enda som jag inte har tröttnat på. det skulle jag kunna äta fem gånger om dagen, haha! 

det blev sushi idag eftersom jag har skrivit högskoleprovet. det är så jobbigt att skriva det, man är ju inte van vid att sitta och läsa en hel dag, det gick nog inget vidare heller. men nu är det gjort och då firade jag med sushi, och lite godis! och så har jag kollat på Så mycket bättre. tanken var att kolla på Downton Abbey på ettan nu, men jag är trött så jag ska gå och lägga mig istället och samla energi till mitt marklyftspass imorgon :) tjoho! 

Inga kommentarer: