söndag 5 oktober 2014

Erövraren

Idag vaknade jag vid en mer vettig tid, eller det beror kanske vem man frågar en söndag men klockan åtta tycker jag är en bra tid iaf :) så det blev lite frukost och sen cyklade jag bort till gymmet och övade på handstående och sen körde jag bara core-övningar, så mycket planka blev det! jag känner att jag behöver jobba upp styrka i den igen, jag tappar den lätt men bara jag gör mina plankor och andra basövningar så bygger jag upp den rätt fort igen :) jag funderade på en löptur men benen är trötta efter gårdagens benpass men jag tog mig ut på en lite längre promenad nu i eftermiddag, så himla fint höstväder! :)

jag var borta på Hansa för att beställa nya jeans, jag hade sönder mina favoriter från Diesel igår så MÅSTE ha nya. och då jag är inte är speciellt lång så vill jag gärna ha 30-längd i mina jeans och sist jag var på Carlings så berättade en tjej att dom kunde skicka efter det till mig. det tyckte jag var toppen! :)

annars då, jag har återupptagit tittande på säsong 3 av Suits, SÅ BRA! och nu såg jag att Downton Abbey säsong 5 kommit igång också. hur glad blev jag inte nu? det är nästan så man får lägga ner Paradise hotel när man har så mycket bra serie att kolla på ;) hahahah - hur mycket jag än vill så kommer det inte hända!

Femte boken om Silvferbielke - Erövraren. boken håller hög klass, kommer garanterat en till bok då slutet inte fick något riktigt slut. 

Fina färger i naturen nu. jag älskar att vara ute i Kalmar. du har vatten, skog, ängar, bostadsområden, gamla byggnader osv bara inom ett par kilometer! hur underbart är inte det :) 

Inga kommentarer: