tisdag 12 maj 2009

Vettig dag med P-möte

Idag har jag haft en såndär vettig dag, jag steg upp klockan 7 redo att föra ner tvätten i tvättmaskinerna och så bäddade man rent och städade lite. Sedan tog latheten och mitt intresse för Gossip girl över, så inväntade tvätten istället för att städa. Sedan såg jag ju hur solen sken rakt in i mitt ansikte och erbjöd mig 1,5 timmes solning på Skällby, där små barn sprang runt i sina vinterjackor och mössor medans jag pressade i min bikini. Det kändes ju inte alls konstigt?

Sen svek solen mig och gick i moln, men då ringde jag min kära vän Elsa. Och vi kom på den ypperliga idén och ta en runda på stan. Sagt och gjort så åker vi in för att hitta något smaskigt och spenderar pengarna på. Men tror ni det fanns något kul på stan, nej - det fanns inte ens något att tröstshoppa! Helt värdelöst. Så vi tröståt mat på Skafferiet istället, vilket var kallt i eftermiddagssolen (som stack fram ibland) men vi värmde oss i de härligt lila filtarna och snackade en massa skit som vi tjejer alltid gör. Det är så himla trevligt!

Sedan väntade ett bra personalmöte, nästan hela personalstyrkan dök upp och vi hade finbesök från Skåne. Vi fick reda på lite rolig statitisk och sedan testade
den fruktade Patrik nykomlingarna för att se hur duktiga dealers de var. Jag är glad att jag har ett års erfarenhet och inte behövde visa mina skills för honom. Efter det så bjöds det på mat på favoritstället Olearys! Om man inte hade kört bil in till stan så hade man kunnat köra tisdagsfylla, men nu är jag hemma och nu väntar en nybäddad och ren säng på mig, vilket ska bli himla mysigt!


Två stycken Cherrypersonal!

Åh, vilket långt och innehållsrikt inlägg det blev - är nästan för stolt över mig själv. Hurra!

Inga kommentarer: