torsdag 5 februari 2009

Det går bra nu

Det är snart ett år sen jag gick ut skolan, gymnasiet. Inte med toppbetyg, men helt okej betyg. Jag kan ju inte säga att jag la ner så mycket tid på plugget heller, utan gled mest omkring på Jenny... Det var hyfsat soft, man gjorde nästintill inget vettigt om dagarna, man valde om man orkade gå till skolan eller inte. På våren byttes många skoltimmar borts mot solning istället. Jag valde också otroligt ofta bort skolan mot jobb. Och det är helt förståligt. Jag har sedan jag gick i nian jobbat extra, alltid tjänat mina egna pengar och kan inte på något sätt förstå hur en människa kan klara sig på 1050 i månaden. Helt obegripligt, man får knappt ett par jeans för den summan!
Men till det jag skulle komma till... Jag har inte en dag sen den 13 juni 2008, saknar eller längtat tillbaka till skolan och plugget. Jag är så sjukt glad att allt det är över och trivs utmärkt med att jobba.. Man går till jobbet, jobbar sina timmar och går hem. Sen är det över, man får under sin fritid göra vad man vill. Jag har aldrig haft det så bra som jag har det nu, att sluta skolan var något jag väntat på! Just nu har jag inga som helst planer på att gå tillbaka, kanske om jag kommer på vad jag vill bli. Men nu är det bara chill, det blir bra så.

Det som jag vill göra nu är väl att resa lite och lära mig engelska bättre. Vi får väl se vad som händer för spännande grejer, det blir iaf jobb i Kalmar fram till augusti. Då hoppas jag att jag kommit på vad jag vill göra det närmaste året.

Pengar gör mig lyckligare!

Inga kommentarer: