fredag 29 maj 2015

uteträning

Hejsan! Jag är fortfarande vaken efter en lång dag, men ska alldeles strax krypa ner i sängen, så skööönt :) dagen startade med backintervaller tillsammans med min mamma, så roligt att få sällskap på träningen. jag kör ju allt själv nu när jag har mina träningsprogram så det var väldigt roligt med sällskap. sen var det ett par magövningar efteråt och när vi ändå va vid utegymmet så övade jag på mina pullups, och det är så nära. Mamma fick filma mig idag så jag skulle kunna se :)
Sen åt vi mellanmål och gjorde oss iordning för att åka in till stan en sväng, vi hade bestämt lunch på Kama sushi, så gott som vanligt :) vi hittade lite grejer att handla också.

Sen åkte vi till Nybro och gjorde iordning lite mat för kvällen, vi har firat mors dag då alla kunde ses ikväll, så det var himla mysigt och trevligt. vi åt grillat, sååå gott! Jag älskar grillat men grillar aldrig själv, så jag var helnöjd och satte i mig två portioner bara för att jag kunde. hahaha :) konstigt nog fanns det plats för paj också , men nu mår jag illa så det blir inga stora utsvävningar imorgon! Nehe, nu ska jag nana för det är dags för yoga imorgon igen! Yeeeeey.

Här hänger jag i räcket på utegymmet. Jag har nästan klarat en pullups så är ganska glad och lycklig. Plus att intervallerna gick bra trots mycket allergibesvär idag, mycket flåsande men vi kämpade på! 


dagens goda lunch! :) 

Inga kommentarer: