söndag 22 december 2013

polis + dagens outfit

Jag tog sovmorgon idag, jag ställde inte klockan. ibland är det riktigt skönt att skita i klockan, jag ställer den jämt trots att jag är ledig. nu på vintern är det rätt svårt att ta sig upp kl 7 när det är så mörkt men jag vet att jag har sovit mina timmar och jag kommer inte bli piggare av att ligga kvar. men idag gick jag upp efter åtta och sen åkte jag till gymmet med Anna. vi körde veckans andra benpass, idag med bland annat frontböj och raka marklyft. jag har börjat att göra lite benböj på en bosuboll för att träna på balansen, det är riktigt kul och man märker hur snabbt man jobbar upp balansen. vi gick ner för att kolla och leka lite vid den nya buren och tydligen så hade dom utbildning och skulle köra ett pass i buren så vi blev tillfrågade att vara med. och det ville vi såklart :) vi var bara med på ett varv för vi hade inte tid att vara kvar längre. men riktigt, riktigt roligt och utmanande, svettigt som tusan! det var både puls och styrka, och vilket tempo. jag blev så glad efteråt, där här ska jag köra fler gånger :)

snart ska jag till farmor och farfar för att fira jul! det ska bli gutt med massa mat efter 1,5 h på gymmet :)

dagens outfit. jag hittade ett gammalt skärp sen gymnasiet, jag kunde knäppa det på det innersta hålet = nöjd tjej!! kavaj är väl från Stockhlm, linne från veromoda. 

Polis; boken jag läser för tillfället, det går ganska trögt att läsa, jag är så trött om kvällarna. men det är Harry Hole och jag har inte hört så himla mycket bra om den här men än så länge är jag inte besviken :) 

Visst ja, ionsdags så sålde jag min bil! jag hade körförbud på den eftersom den inte gick igenom besiktningen och den var inte värd att laga för sjutusen. så nu har jag ingen bil och det känns fantastiskt! jag älskar att cykla, det är smidigt och går fort! vardagsmotion när den är som bäst :) 

Inga kommentarer: