måndag 12 september 2011

1. PRESENTERA DIG SJÄLV

Det här är en lista jag sett på en del bloggar som jag tänkte göra;

1. Presentera dig själv:

Mitt fullständiga namn är Ida Josefin Gustafsson, även kallad Josse, Jossan, Minitjej och andra interna namn. Jag föddes den 10 september 1989 vid niotiden på morgonen om jag minns rätt. Jag har till 19 års ålder bott hos mina föräldrar, som fortfarande är gifta, i en villa i Tvärskog, 2,5 mil söderut från Kalmar, 20 min bil och 40-50 min med buss. För snart tre år sen flyttade jag till en lägenhet som jag hyrde i andra hand i Skälby, snart flyttar jag in i min första egna lägenhet i samma område!

Jag fick för fyra år sedan sommarjobb på Ica Baronen och sen har jag forts
att på ICA, firar ganska exakt tre år på ICA Berga Centrum nu. Där jag jobbar och sliter fem dagar i veckan och mina arbetsuppgifter varierar från dag tilldag vilket är mycket roligare än att bara sitta i kassan. Jag trivs bra och har bra arbetskompisar. Och det var för tre år sedan jag tog studenten, Estetiska programmet med inriktning bild och form gick jag på Jenny Nyströmsskolan. Den dagen jag tog studenten var en av de bästa i mitt liv, jag var så trött på skolan.

Jag är arbetsnarkoman, för ett år sen slutade jag på Cherry Casino. Då lediga helger var lika sällsynt som äkta Louis Vuitton-väskor i Kalmar. Men jobbet på Cherry gjorde att jag lärde mig att prata med alla sorters människor och jag är inte idag lika blyg som man var vid 18,5 års ålder. Tack vare det jobbet så steg mitt självförtroende också, för man kan ju aldrig få för många komplimanger? Jag har fortfarande tillfällen då jag har svårt att ta för mig, men jag jobbar på det så gott jag kan.

Jag har väldigt dåligt tålamod, jag hatar att vänta. Jag hatar att köa. Jag är väldigt envis, jag ger mig sällan. Men jag kan erkänna mina fel och brister. Jag har blivit en väldigt dålig förlorare i spel jag vet att jag är bra i, där man behöver tänka och där logik, ord och strategi är inblandat.För jag anser att jag är väldigt smart, inte världsbäst i allt. Men jag är allmänbildad och det kommer man ganska långt med. Men som mingolf, kubb eller bowling blir jag bara överraskad om turen är på min sida, för där handlar det aldrig som skicklighet. Jag hatar fotboll, eller de flesta sporter är precis jättetråkiga.

Jag har även ett körkort som jag snart ägt i fyra års tid. Jag kan fortfarande inte förstå hur jag lyckades ta ett körkort, men nu tycker jag att jag är en väldigt bra förare. Men det här med att backa är fortfarande inget jag förstår mig på, jag bara chansar och det har inte gått åt helvete än! Så jag äger en liten Seat, den är oftast en bra kompis.

Jag tycker om att ha det fint och städat hemma, men oftast är jag för lat för att orka ta tag i det. Det finns oftast så mycket roligare saker och göra. Jag tycker om att vara på gymmet, men jag är så sjukt duktig på att hitta på bortförklarningar för att slippa åka dit, men så inser jag att latheten nästan får överhand och då åker jag iväg iaf.

Jag lägger alldeles för mycket pengar på kläder, skor, smink men jag är duktig på att komma på anledningar varför jag förtjänar det. Jag tycker att jag alltid förtjänar att vara fin till exepmpel? Logik! Jag tycker om att bli full, allt blir så mycket roligare då. Sommaren är den bästa årstiden för fest så det har blivit ett antal utgångar, där mycket pengar spenderas också. Jag lägger även en slant på mat, jag tycker om god mat. Att jag inte är världens bästa kock och att kombon lat/dåligt tålamod inte är speciellt bra så blir det en del utemat. Thaimat är det absolut bästa.

Men utöver det är så jag en glad, trevlig och rolig tjej som ser bra ut. Ja man får säga så om mig själv! Jag tycker om att skratta och skrattar ofta åt mig själv, folk skrattar nog oftast åt mig och itne med mig, men det gör inte så mycket. Ett skratt förlänger livet har jag hört?


2005;
2006;


2007;

2008;
2009;

Inga kommentarer: