tisdag 27 september 2011

4. DET HÄR ÅT JAG IDAG

4. Det här åt jag idag.

Jag tänker inte köra ett helt dagsschema, alldeles för ointressant och inte speciellt innehållsrikt. Men middagen har jag fått dille på, jag äter det här jämt. Kommer äta det här tills jag spyr ungefär , jag är inget och skryta med i köket men jag försöker och det här lyckas jag extremt bra med och det är sjukt lätt att göra!

Sweetchili-lax , i själva röran på laxen har jag i sweetchilisås också, jag måttar lite efter behag och den blir ganska stark och god , sen pressar jag vitlöken för hacka vitlök är inte riktigt min grej - alldeles för jobbigt och det blir mer smak när den pressas har jag hört , mycket trevlig rätt som jag serverar med broccoli.

1 kommentar:

Anna sa...

Godmorgon Godmorgon :)

Jag brukar också träna ca 3 gånger i veckan, förra veckan började jag med att träna 5 dagar, så ska försöka hålla det uppe nu :) hehe. Få se hur det ska gå :)

Jag är dock ett extremt dåligt exempel och tvättar håret alldeles för ofta egentligen. Men jag försöker tvätta det var tredje dag, men precis som du säger så känns det äckligt att inte tvätta håret direkt efter att man har svettats.

"Jag försöker fortfarande vänja mig" men jag brukar (försöka) "tvätta" håret med endast vatten efter träningen och sen så använder jag schampo var tredje dag ungefär, lite beroende på hur håret känns och vilket humör jag själv är på!

Sen så har jag börjat använda ganska mycket uppsatt hår, vilket har hjälpt mig extremt mycket (eftersom att håret inte ser lika skitigt ut då). Känns bättre på något konstigt sätt :)

Ha det toppen :) Kram