måndag 30 april 2018

sista veckan i april

Hej hopp! 
Livet rullar på, det är skönt att vara tillbaka i lägenheten i Kalmar och det har börjat bli mer hemtrevligt :) jag hittade mina krukor på vinden igår, men jag grejar med lite i taget. 
Träningen går bra, jag stormtrivs på Kalmar AK så det kunde ha blivit bättre. Jag fick lite nytändning och motivation och jag tycker ju att tyngdlyftning är fantastiskt roligt. 
Igår sprang jag backintervaller på första gången på två år kanske? Nu när det är vår och behaglig temperatur ute så ska jag försöka hålla det vid liv, det underlättar att det finns en lagom backe när mig. 

Förra veckan smög jag och Agnes iväg från kalaset och lekte på lekplatsen - sötkorven

Vi firade pappas födelsedag. Jag erbjöd mig att göra tårta, hittade inte mitt tårtfat på vinden men alla andra grejer så det gick fint. En ganska klassisk Mytårta, minus nötmarängbotten för det hade jag inte tid till. Så vanliga sockerkaksanlag, vaniljkräm och hallonmousse, behöver inte vara svårare än så. Marsipanen krabbade ingenting och blev helt perfekt! Älskar livet såna dagar :) 

Älskar även att vara med ugn igen! Livet blir så mycket enklare, så i fredags gjorde jag gammal hederlig fredagspizza! Salami, champinjon, ananas och chevré - allt du gillar kan du slänga på :) 

Tog mig en cykeltur häromkvällen, älskar att bo vid havet igen 

Och träningen, jag kämpar på. Gjorde 5x5 på 75 kg i bakböj i veckan och massa massa annat! 

Ha en fin valborg! Snart bara en månad kvar till examen :) 

Inga kommentarer: