fredag 6 april 2018

hejdå Umeå!

Imorgon är det dags - att ta flyttlasset ner till Kalmar! 

Det är med blandade känslor jag kommer lämna Umeå. Det blev snabbt ett hem och jag har verkligen trivts bra här. Tack vare att jag ville börja med crossfit och hittade Boxen så har jag fått helt fantastiska vänner och ytterligare ett hem här i Umeå. Att börja plugga vid 26 års ålder var ingen självklarhet, men jag har klarat mig bra genom utbildningen. Allt har inte varit intressant, men det kan det inte heller vara. Men något har jag lärt mig på vägen och jag har fått jobb innan utbildningen är över. Det är svårt att få jobb direkt efter vår utbildning, men nu får jag in en fot. 
Jag kommer sakna Umeå, jag kommer sakna allt som har med Boxen att göra, jag kommer sakna alla mina vänner, jag kommer sakna att ha riktig vinter. 

Även om det känns lite motigt att flytta tillbaka till Kalmar just nu - så kommer det bli bra. Jag har mycket i Kalmar, jag får tillgång till min lägenhet nästa helg, jag har hela min familj där, jag har vänner och sommaren i Kalmar är bättre än sommar i Umeå. Det finns mycket bra och det ska bli kul att få se Agnes i verkligheten istället för på film. 

Imorgon gör jag min sista dag på Boxen, det är sista serietävlingen och den ville jag vara med på. Så jag har fått dispans av mina föräldrar, för dom åker ända upp för att hämta hem mig. VÄRLDENS BÄSTA! Jag ska försöka hålla fokus under tävlingen och bryta ihop efteråt, haha. 

Jag har lärt mig mycket här i Umeå, jag har lärt känna mig själv ännu bättre. Jag har fått ännu bättre självförtroende när jag lärt mig nya saker och att ständigt utvecklas är ett måste för mig. Jag ångrar inte en sekund att jag tog mitt pick och pack och flyttade för tre år sedan. Det är nog det bästa som hänt mig! Att min studietid inte liknar många andras eftersom jag var över 25 är inget jag ser som en nackdel eller tycker är så konstig i efterhand. Jag festade när jag var 20 och behövde inte upprepa det och jag hade redan erfarenhet av arbetslivet och det har jag också sett som något positivt. 

Tack & hej för mig Umeå - vi ses igen i juni :) 


Min lilla Mumin

Bästa Märta - det kommer bli tomt utan dig vid min sida 

Jag tänker att jag ska försöka uppdatera bättre när jag flyttar hem, men det är inget jag lovar. 

Inga kommentarer: