tisdag 9 januari 2018

wicked game


Tiden går fort när man har roligt och tentaplugg. Idag skrev jag förhoppningsvis min sista tenta nånsin, det är ganska surrealistiskt att jag är klar med min utbildning den 1 juni. Vad jag ska göra då gör sig mer och mer påmint.. men jag ska skriva en C-uppsats först, det kommer nog bli kul!

Träningen går riktigt bra, det mesta flyter på bra. Jag skulle göra treor i ryck på en vikt som jag aldrig gjort mer än singlar på, tre set dessutom. Men det gick ju finfint! Sen skulle jag böja en trea i böj fyra set på en vikt som jag bara byggt upp till en trea, gick också hur bra som helst. Den mentala känslan man får efter att ha genomfört ett sånt pass är sjukt, man känner sig starkast i världen! Det känns som ens psyke blir bättre och du kan då prestera bättre. Jag ska tävla i tyngdlyftning på söndag, den första serietävlingen äger rum då. Jag hoppas bara att min dräkt hinner komma, jag beställde den för snart två veckor sedan!! Tyckte att jag var ute i hyfsad god tid, lite panik men det ordnar sig nog. 

På lördag har vi 4 årsjubileum på Boxen, vi avslutar den här kursen på fredag. Annars är det fint, det är snö och dagarna blir längre :)  

Jag fick upp ögonen när den här låten när Chris sjöng den i Idol, nu har In flames gjort en cover som är ännu bättre. 

Inga kommentarer: