torsdag 18 januari 2018

serietävling 1 i tyngdlyftning

Hej hopp! Det har varit fullt upp, i helgen firade Boxen 4 år, så då hade vi öppet hus med prova på-pass och lite häng och tävlingar. Det var en rolig dag, jag vilade från träningen för i söndags gjorde jag min första, riktiga tyngdlyftningstävling. 
Jag var såklart lite nervös innan, det ska man vara men den mesta nervositeten släppte när jag väl skulle lyfta. Jag hade kul och så hade jag med mig bästa gänget! Så jag fick mycket pepp och stöd, och det behöver man en dag som den. Jag tangerade mitt ryck på 45 kg och tog pers i stöt på 58 kg, men tyvärr efterpressade jag lite på överstöten så den blev inte godkänd. Men jag var glad ändå, nu vet jag att jag klarar den vikten. Och jag hade kul, det är nästan det viktigaste! 

På söndagkvällen så träffade jag äntligen Linnéa igen, nu är hon tillbaka i Umeå efter utlandsstudier i Italien, så skönt att hon är här igen. Jag har saknat henne. 

I måndags så började uppsatsskrivningen. Jag ska skriva tillsammans med Märta och det kommer gå bra, vi vet vad vi ska skriva om och det känns bra. Imorgon ska vi bara läsa lite artiklar hemifrån så vi behöver inte vara i skolan, det ska bli skönt. För sen väntar jobb i helgen, det var ett bra tag sedan nu! 

Hela gänget efter tävlingen

Jag, Camilla och Sara i våra snygga dräkter :) 

Inga kommentarer: