lördag 23 december 2017

god jul & tänd ett ljus

Hejhej! 
Det har inte hänt mycket här, men det har varit mycket nu innan jul så jag har helt enkelt inte orkat. Men lite har hänt den senaste veckan. 

Förra lördagen ordnade vi överraskningsfest för Nicklas som har fyllt år i dagarna. Han blev väldigt glad, för det visade sig att han inte haft någon fest sen han var fem år. Det ville vi ändra på, så vi lagade tacos och så hade vi en trevlig kväll :) 

Vi hade köpt en födelsedagspresent till honom, men den dök inte upp förrän på torsdagen. Vi tyckte det skulle vara synd att han skulle vara så cool i sin tröja själv, så vi beställde också. Det är Torokhtiy som har tagit fram de här tröjorna, och är en väldigt känd tyngdlyftare. Så Nicklas, och vi andra blev väldigt nöjda med tishorna :) 

I torsdags höll  vi redovisning av vårt grupparbete och kl 14:30 gick flyget söderut! Så nu har jag jullov i en vecka i alla fall, sen är det dags för tentaplugg. Jag klarade för övrigt den senaste tentan jag skrev, det var skönt. Jag hade också tur så jag fick sällskap på flyget ner till Bromma av Klara som läser samma kurs som mig nu samt tränar på Boxen. Så det var väldigt trevligt :) Sen fick jag sitta två timmar på Bromma och vänta på flyget till Kalmar. Sen hämtade mami & papi mig på flygplatsen. 

Det blev ingen sovmorgon igår, utan jag skulle till frisören kl 9. Så jag fick ta bussen in till Kalmar och det bjöds på en riktigt fin dag. 

Inte superbra bild, men här är jag direkt från salongen. Vi la ny färg samt några slingor i underhåret, det känns väldigt fräscht och snyggt nu. Hon lockade håret också, jag kan inte göra det själv men nu har typ alla lockar gått ur redan. Men jag var fin en stund :) 

När jag var klar hos frisören så fick jag komma hem till Tove och hälsa på henne och familjen. Det var länge sen jag träffade allihopa, sist jag var hemma så träffade jag bara Tove. Jag har ju bara träffat lilla Lucas en gång. Gud vad han har vuxit, så gullig liten bebis! 

Felix är så gullig, hur mycket energi som helst! Jag älskar att komma hem till dom, så mysigt. Så jag hängde där hela eftermiddagen :) 



För sen väntade julfirande hos farfar. Det är första julen utan farmor, det kändes lite tomt men dom hade styrt ihop det väldigt bra. Alla var glada och det var mysigt att samlas även om inte alla kusiner var på plats. Så årets första julbord är nere i magen, det väntas ett till imorgon! Mums :) 

Svante är såklart superglad att jag är hemma, även om han inte visar det på bild. Jag är också glad att vara hemma, det är skönt att komma hem och ta det lugnt. Det blir kanske ett lätt pass på Friskis imorgon, men annars ska jag vila till jag åker hem på fredagen. 

Så det som är inplanerat är hälsa på gammelfarmor idag. Julfirande hos Elin och Elias imorgon. Sen är hela nästa veckan öppen, sköööönt. 

Jag vill härmed önska er alla en riktigt God Jul 




Inga kommentarer: